telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Vain elämää

14.04.2019 14.04. klo 21:00
päättyy klo 22:30 // kesto 90 min
Lisää kalenteriin

Kausi 5. Jakso 4/9. Hectorin päivä. Puukko ja pasifisti. Tätä päivää on odotettu! Hectorin tuotanto on huikea, 1000 kappaletta. Päivän aikana kuullaan tarina raskaasta surutyöstä ja yksi tähdistä saa Hectorin huutamaan "Halleluja". Mitä ihmettä tapahtuu Hemulin puuhamaassa? Hectorin lauluja laulavat Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska. Chisu, Mikko Kuustonen, Anna Puu ja Mikael Gabriel? Kotimainen viihdeohjelma. (64')

Lähetykset

Arviot

3.4
(120 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Vain elämää on kotimainen Carita Kauppisen tuottama viihdeohjelma, joka perustuu hollantilaiseen De beste zangers van Nederland- formaattiin. Sarjaa on tehty kolme tuotantokautta ja tammikuussa 2015 Nelonen ilmoitti neljännen tuotantokauden teosta.

Sarjassa seitsemän suomalaista artistia asuu kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Viikon aikana yksi artisteista on aina vuorollaan päivän artistina, jolloin hän järjestää muille aktiviteetteja. Lounaalla ja päivällisellä muut artistit esittävät päivän artistin kappaleista omantyylisiä versioita. Viimeisenä päivänä eli duettopäivänä artistit esittävät duettoja omista kappaleistaan.

Ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2012, jolloin mukana olivat Erin, Kaija Koo, Katri Helena, Jonne Aaron, Cheek, Neumann ja Jari Sillanpää. Ohjelma sai heti valtavan suosion ja seuraava tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2013. Silloin mukana olivat Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Ilkka Alanko, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio. Kolmas tuotantokausi kuvattiin kesäkuussa 2014 ja mukana olivat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen. Kauden avausjakso sai ohjelman kaikkien aikojen katsojaennätyksen. 2. kesäkuuta 2015 paljastettiin neljännen kauden artistit, jotka ovat Anssi Kela, VilleGalle, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Sanni, Maija Vilkkumaa ja Vicky Rosti. Tämä kausi nähdään televisiossa syksyllä 2015.

Kausien jälkeen on järjestetty konsertteja, joista ensimmäisen kauden toinen konsertti Barona Areenalla myytiin loppuun 30 minuutissa. Jokaisen kauden jälkeen on myös julkaistu kokoelmalevy, joka on myynyt hyvin. Ohjelma on myös saanut palkintoja. Vuonna 2013 Vain elämää palkittiin vuoden parhaana viihde- ja musiikkiohjelmana Kultainen Venla-gaalassa ja samana vuonna Iskelmä Gaalassa ohjelma palkittiin Pro Iskelmä- palkinnolla. Tammikuussa 2014 Kultainen Venla – gaalassa ohjelma voitti toistamiseen vuoden parhaan viihde- ja musiikkiohjelma palkinnon.

ohjelma taitaa parantua loppua kohden kun tää kallionkukkakeppi sai kenkää....olin väärässä tää anna voe helvetti mikä inisijä-
poikamies
Miten toi Sanni voi olla noin suosittu, ihan hirveetä kuunneltavaa, nenäkurkku äänellä.
Mepis
En ole mikään Vain elämää-fani, mutta tämä Pepe Willberg-jakso toi kyyneleet silmiin. Hienosti tulkitsivat Anne Mattila, Tuure Kilpeläinen jne, mutta maestro on aina maestro.
Annele
Hyviä artisteja ja tuoreita versioita vanhoista kappaleista. Hieman liikaa kyynelehditään pöydän ääressä, liekö aitoa vai tuotantotiimin "kannustamaa".
Kvasaari
EI tällästä kuraa pysty katsomaan.
JLD420
Eipä tämä tästä enempää vois huonommaksi mennä.
Sailorman 4life
Juu! Ei kiinnosta.
-Thunderdome-
Parasta musiikkiviihdettä ikinä! <3
kaislikko
paras
heimaat
Nämä on ihan typeriä nämä tämän kauden jaksot, kun nuo samat naamat on ollut tuolla jo aiemm7n leikkimässä. Kai ne tulee vielä kolmannenkin kerran?
kyklooppi