telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Tomi ja uskomaton Australia

22.09.2019 22.09. klo 19:00
päättyy klo 20:00 // kesto 60 min

Kausi 1, osa 6: Aboriginaalien kulttuuri ja vallabinmetsästys Outbackissa. Tomi saa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua uuden kotimaansa historiaan ja pääsee viettämään kaksi päivää perinteisellä tyylillä elävän aboriginaaliperheen parissa Pohjois-Australiassa. Luvassa on muun muassa ikimuistoinen metsästysretki paikallisen legendan, aboriginaalimetsästäjä Grahamin kanssa. (kotimainen sarja, 2017)

Arviot

1.5
(4 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Ainoa ruokaohjelma, jota viitssi katsoa Anton Bourdeaun lisäksi. Kaikenlainen liha on hyvää ja terveellistä, lihaa ei koskaan ole liikaa. Kati Tuomaala on väärässä vaikka huutakin.
Ilkko
Olen pettynyt, jakso 1/9 tämä suomalainen kokki ajaa Australian maantietä ja selittää kuinka vaikeaa on välttää ajamasta kengurujen päälle. Viranomaisten ohjeista välttää onnettomuuksia ym. Samaan hengenvetoon selittää 'siinä meni yksi...' kun kolautti kengurun auton alle...JA JATKAA AJAMISTA...?? EIKÖ SELVÄJÄRKINEN JA EMPAATTINEN IHMINEN PYSÄHDY TARKISTSMAAN KENGURUN TILANNE? TOMI EI - HÄN JATKAA AJAMISTA JA SANOO TÄMÄN OLLEEN 3s KERTA TÄNÄÄN. EIKÖ PIDÄ PYSÄHTYÄ JA KATSOA VOIKO ONNETTOMUUDEN UHRIN PELASTAA KÄRSIMYKSELTÄ, SOITTAA APUA, TARKASTAA UHRI JA MAHDOLLINEN POIKANEN PUSSISSA? TÄLLÄ MIEHELLÄ EI OLE MITÄÄN KUNNIOITUSTA ELÄIMIÄ KOHTAAN. Onnettomuuksia tapahtuu mutta ei saa jättää eläintä eikä ihmistä kitumaan tien päälle! Törkeää. En halua katsoa tällaista kylmää ja laskelmoivaa ohjelmantekoa. Tämä mies pitäisi ilmiantaa Australian viranomaisille!
Critik
LOPETTAKAA TÄMÄN MURHAAJAN TV SHOW!!! MURHAA VIATTOMIA LÄIMIÄ RAA*ASTI!!! ELÄIMET EIVÄT OLE *RUOKAA* VITTU MIKÄ MULKKUPASKA! ANSAITSEE VAIN SHOWN VANKILASSA!
Kati_Tuomaala
katoin 5min.ja riitti tää skeida
poikamies