telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Tomi ja uskomaton Australia

25.09.2019 25.09. klo 18:00
päättyy klo 19:00 // kesto 60 min

Kausi 1, osa 7: Lampaanaivoja Blue Mountainsilla.Tomi on kutsuttu vieraaksi Blue Mountainsille. Kokki pääsee käyttämään aivonystyröitään, sillä testissä on Suomessa kielletty raaka-aine, lampaanaivot. Myös miehen oma pää kokee kolauksen, kun rento ratsastusreissu muuttuukin rodeoksi. (kotimainen sarja, 2017)

Arviot

1.5
(4 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Ainoa ruokaohjelma, jota viitssi katsoa Anton Bourdeaun lisäksi. Kaikenlainen liha on hyvää ja terveellistä, lihaa ei koskaan ole liikaa. Kati Tuomaala on väärässä vaikka huutakin.
Ilkko
Olen pettynyt, jakso 1/9 tämä suomalainen kokki ajaa Australian maantietä ja selittää kuinka vaikeaa on välttää ajamasta kengurujen päälle. Viranomaisten ohjeista välttää onnettomuuksia ym. Samaan hengenvetoon selittää 'siinä meni yksi...' kun kolautti kengurun auton alle...JA JATKAA AJAMISTA...?? EIKÖ SELVÄJÄRKINEN JA EMPAATTINEN IHMINEN PYSÄHDY TARKISTSMAAN KENGURUN TILANNE? TOMI EI - HÄN JATKAA AJAMISTA JA SANOO TÄMÄN OLLEEN 3s KERTA TÄNÄÄN. EIKÖ PIDÄ PYSÄHTYÄ JA KATSOA VOIKO ONNETTOMUUDEN UHRIN PELASTAA KÄRSIMYKSELTÄ, SOITTAA APUA, TARKASTAA UHRI JA MAHDOLLINEN POIKANEN PUSSISSA? TÄLLÄ MIEHELLÄ EI OLE MITÄÄN KUNNIOITUSTA ELÄIMIÄ KOHTAAN. Onnettomuuksia tapahtuu mutta ei saa jättää eläintä eikä ihmistä kitumaan tien päälle! Törkeää. En halua katsoa tällaista kylmää ja laskelmoivaa ohjelmantekoa. Tämä mies pitäisi ilmiantaa Australian viranomaisille!
Critik
LOPETTAKAA TÄMÄN MURHAAJAN TV SHOW!!! MURHAA VIATTOMIA LÄIMIÄ RAA*ASTI!!! ELÄIMET EIVÄT OLE *RUOKAA* VITTU MIKÄ MULKKUPASKA! ANSAITSEE VAIN SHOWN VANKILASSA!
Kati_Tuomaala
katoin 5min.ja riitti tää skeida
poikamies