telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

#Subleffa: Tappava ase (16)imdb-logo7,6

21.06.2019 21.06. klo 00:15
päättyy klo 02:25 // kesto 130 min

Tappava ase. Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat vaarallista huumepomoa. Suosittu elokuva synnytti kolme jatko-osaa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987. (105') Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, Traci Wolfe, Darlene Love, Tom Atkins. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta.

Arviot

4.2
(20 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Filmintekijät voisivat yhdistää nämä kolme Glover-Gibson elokuvaa yhdeksi. "Tappava ase" Ilman kaupallisia tavoitteita voisin ajatella, että katsojien kannalta lopputulos olisi hyvä; tai sitten ei!
aloillax
Hyvin yhdistetty huumori, toiminta ja draama, eikä ole turruttavaa jatkuvaa räiskintää. Ehkä Danny Glover lähtee helposti Mel Gibsonin sekoiluun mukaan ja tuntuu välillä, että nämä kaksi ovat kuin samasta muotista. Mutta mitäs siitä, kun homma toimii hyvin. Kyseessä on todellinen klassikko.
Leffatähti
"Suosittu elokuva synnytti kaksi jatko-osaa." "Filmintekijät voisivat yhdistää nämä kolme Glover-Gibson elokuvaa yhdeksi." Haloo, elokuvia on 4.
LexX
Tämä parivaljakko, ryminällä, on hieno spektaakkeli, .Äijien elämän tilanteista. Ei aina mene niinkuin Strömsöössä. Kaikki hyvin, loppu hyvin. Suositteleen, jos ei tätä leffaa ole nähnyt yli 7 kertaa..
Leiska