Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Tanssii Tähtien Kanssa on poikkeuksellisen suosittu televisio-ohjelma, joka kietoo yhteen julkkisoppilaat ja ammattitanssijat taitavien ja viihdyttävien tanssiesitysten luomiseksi. Tämä televisioilmiö sai alkunsa Britannian Strictly Come Dancing -formaatin innoittamana ja on myöhemmin lumonnut katsojia ympäri maailman, myös Suomessa. Ohjelman konsepti on lumoavan yksinkertainen mutta äärimmäisen tehokas: tunnetut henkilöt julkisuudesta, kuten näyttelijät, laulajat, urheilijat ja muut julkkikset, liitetään yhteen kokeneiden ammattitanssijoiden kanssa. Nämä tähtiparit kilpailevat hurmaavasti eri tanssilajien parissa joka viikko, tavoitteenaan lumota sekä vaativat raatituomarit että koko laaja yleisö taiturimaisilla ja tunnevoittoisilla esityksillään.

Kukin jakso keskittyy omaleimaiseen tanssilajiin, kuten valssiin, cha-chaan, sambaan, jiveen ja muihin herkullisiin vaihtoehtoihin. Tanssijat paneutuvat harjoituksiin antaumuksella, viikon ajan hiotaan ja hieman taikoaen upeita esityksiä, jotka tasapainoilevat tanssin teknisten elementtien ja taiteellisen ilmaisun välillä. Ammattitaitoiset raatituomarit tarjoavat arvokasta palautetta ja arvioita esityksistä, kun taas katsojat äänestävät omia suosikkejaan. Joka viikko se huonoiten pärjännyt tähtipari joutuu jättämään kilpailun taakseen.

Arviot

Ei ole kiinnostanut enää sen jälkeen kun Mikko Leppilampi lopetti ton ohjelman juontamisen tuo oli paras vain Mikko Leppilammen juontamana

Kyllä on ohjelman taso laskenut.

Koko kansan ohjelma.

Näytä enemmän arvioita