Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Selviytyjät Suomi on yhdysvaltalaiseen Survivors-formaattiin perustuva reality-sarja, jonka ensiesitys nähtiin Suomessa helmikuussa 2014. Sarjasta on tehty 4 tuotantokautta. Yhdysvaltalainen Survivors pohjautuu ruotsalaiseen Robinson-formaattiin.

Selviytyjät Suomessa joukko kilpailijoita matkustaa autiolle saarelle, jossa heidän täytyy selviytyä luonnon armoilla. Aluksi kilpailijat jaetaan kahteen leiriin, jolloin he kilpailevat toisiaan vastaan, mutta ohjelman edetessä leirit yhdistyvät, jolloin peli muuttuu intensiiviseksi liittoumapeliksi. Joka jakson lopussa yksi kilpailija äänestetään muiden kilpailijoiden toimesta pois saarelta. Kilpailijoille järjestetään tuotantoyhtiön toimesta erilaisia kisoja, joissa palkintoina on selviytymistä helpottavia palkintoja, kuten koskemattomuutta tai ruokaa.

Ohjelman koukuttavuus piilee ihmissuhdedraamassa liittoumien muodossa, mutta erilaiset kisat tuovat sykettä nostavaa jännitystä katseluhetkeen. Tämä on ohjelma, missä osasta kilpailijoista tulee katsojan suosikkeja, kun osasta taas inhokkeja – realitya parhaimmillaan.

3,1

(14 ääntä)

Arviot

Vaikka kuinka toivoo että viikonloppu olis pitkä niin tän takia sitä vaan haluaa että sunnuntai tulis mahollisimman nopeesti.

Nämä Suomalaiset kopiot näistä kaikista sarjoista on niin ankeeta katsottavaa. Just saying. Ja eräs pelle hermanni voisi lopettaa tuon lapsellisen käyttäytymisen täällä.

melkoinen varas tää

Näytä enemmän arvioita