Takaisin kaikki TV-ohjelmat

(Schindler's List, draama, USA, 1993) Oscar-palkittu tosipohjainen elokuva kertoo saksalaisesta yrittäjästä, Oskar Schindleristä, joka pelasti yli tuhannen puolanjuutalaisen hengen toisen maailmansodan aikana. 182 min. Ohjaus: Steven Spielberg. Pääosissa: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes.

4,1

(48 ääntä)

Arviot

Leffa on omasta mielestäni huono. Anne.lake taitaa olla sukua anne frankille kuin noin ketuttaa. Huomaa kyllä, että joillekin sananvapaus ei merkitse mitään niin kauan kuin itsellään on hyvä olla.

Huomaan, että antisemitismi nostaa päätään näissä arvosteluissa. Voisitteko poistaa tuon 30.7.22 teachairs-nimimerkillä annetun arvion. Elokuva kuvaa, millaiseen pahuuteen ihminen kykenee ja jotkut arvostelut ovat hyvä muistutus, ettei historiasta opita. Tämä on elokuva, joka on syytä katsoa sydämellä.

Elämää suurempi elokuva, jonka katsominen kuuluu yleissivistykseen. Schinderin lista on edelleen erittäin ajankohtainen elokuva, valitettavasti äärimmäinen pahuus ei ole maailmasta kadonnut minnekkään, esim.Ukrainan tapahtumat ovat meistä vain reilun tuhannen kilometrin päässä. Elokuvaa ei oikein pysty arvioimaan samoin kuin muita elokuvia, se on niin mykistävä ja koskettava. Kertakaikkisen upea mestariteos, jossa ei ole yhtään heikkoa lenkkiä; ohjaus, näyttelijät, musiikki, kuvaus, kaikki kympin arvoista.

Näytä enemmän arvioita