Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Kannattaisiko rahat laittaa nykyisen asunnon täysremonttiin vai hankkia upouusi kämppä? Tätä pohditaan amerikkalaisperheissä huippukiinteistövälittäjien avustuksella.

Arviot

Hyvä ohjelma nämä ensimmäiset 4 kautta. Mutta kun hyvä kaksikko Jillian ja Todd korvattiin niin ohjelman taso laski välittömästi.

Mukavaa kateltavaa

Tämä tulee katsoa useimmiten, mikäli ei ole nähnyt uusintaa, toki remppa-Riitan ja myyjä-Mikon heidät kyllästyttää välillä mutta remontin seuraaminen ja uusien asuntojen katselu on kiinnostavaa.

Tulevat lähetykset

Kausi 10, jakso 7.

Kausi 10. Jakso 7/18. Rahareikä. Mia ja April asuvat 60-luvun talossa 14-vuotiaiden kaksospoikien kanssa. April haluaa muuttaa, mutta Mia haluaa jäädä. Mialle on tärkeää tunneside taloon ja sijainti lähellä poikien koulua. April löytää talosta vain vikoja ja haluaa myydä talon. Siksi Hilary saa pienen budjetin, joka ei riitä toteuttamaan toiveita, kun taas David saa budjetin, jolla voi täyttää pariskunnan kaikki haaveet. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Kausi 10, jakso 8.

Kausi 10. Jakso 8/18. Kosher-keittiö. Kevin ja Hailey tarvitsevat lisää tilaa. Pariskunta on ortodoksijuutalainen, joten keittiöitä tarvitaan kosher-sääntöjen mukaan kaksi, kun maitotuotteita ja lihaa pitää käsitellä erillään. Lisäksi perhe järjestää sukukokouksia, joihin tulee jopa 14 vierasta, joten Hilarylla on ongelmia tilan suhteen. Davidin ongelmana on sijainti, koska pariskunta kävelee synagogaan, ja asuttava kellari, johon perheen isän vanhemmat muuttavat asumaan. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Kausi 10, jakso 9.

Kausi 10. Jakso 9/18. Muhkeat budjetit. Mona ja Dong ovat eri mieltä 70-luvun tyylisestä talostaan. Pariskunnalla on kolme lasta, eikä tila riitä viiden hengen perheelle. 12 vuoden jälkeen Dong haluaa muuttaa, kun taas Mona uskoo Hilaryn tekevän taikojaan. Davidin ongelma on, että pariskunta haluaa talon omalta seudultaan, mutta hän saa muhkean budjetin. Myös Hilary saa hyvän budjetin, mutta työlista on pitkä. Kanadalainen lifestyleohjelma.