telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Natsien jättimäiset rakennusurakat

06.12.2018 06.12. klo 21:00
päättyy klo 22:00 // kesto 60 min

Sudenpesä. Hitlerin ylivaltasuunnitelmien ja natsisalaliittojen keskus oli betonista ja teräksestä rakennettu Sudenpesä. National Geographic Channel.

Arviot

3
(16 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jenkit jaksaa jauhaa tätä toista maailmansotaa ja vaikenevat omista sotarikoksistaan mm Vietnamissa ja Irakissa.
MestariTulee
Typerää jenkkipropagandaa, kaikki kliseet örisevistä natseista.
Viisas
Natsit saa painua hevon sinne minne arska ei ikinä paista. Voisi loppua tämmöinen pa***n näyttäminen. Heil Hitler tun natsipaskat! En todellakaan kannata mitään natseja! Voisi tv:ssä näytää vähemmän kuitenkin näitä natsi sarjoja! Lainaan muuntaen hiukan kummelia! HITLER = Itävallassa syntynyt Saksalainen peereikä! And I don't give a f**k what you all are writing and to answering me.
Sailorman 4 ever
Aijai..thunderdome taas noussut äitinsä tissiltä tänne lässyttämään :) Sionismi puheitansa.
Scavenger
Taitaa olla amerikkalaista tai englantilaista tekoa yksipuolisuuden vuoksi. Nykyään on oikeaakin tietoa jo saatavilla eikä ns. voittajien tekemää suurta valhetta ole pystytty enää estämään julki tulolta. Propakandaa alusta alkaen, ei jaksanut kovin kauan katsella. Kauheinta on, että murhanhimoa vielä nykyäänkin pursuaa kirjoittajien riveistä. Eivät ole sen parempia kuin esi-isät.
JukkisA
Hyvä että niin moni natsi tuomittiin kuolemaan. Voisivat hävittää vielä kaikki mitä natseista jäi. Ei muuta kuin palasiksi vain. Eikä ne vähä-älyiset murhanhimoiset ja sisäsiittoiset natsit edes kyenneet itse tekemään edes rakennuspiirustuksia. Juutalainen piti pakottaa tekemään niitäkin.
-Thunderdome -
Kaikki natsit olis pitänyt tuomita kuolemaan. Ja nykyöön niistä tykkäävät pitäis kans.
scavenger
"Historiallinen tarkkuus" tarkoittaa amerikkalaista näkökantaa, dramatisointia ja pieniä asiavirheitä. Ihan hyviä dokkateita kuitenkin.
Felix