Takaisin kaikki TV-ohjelmat

Energinen ja hyväntuulinen animaatiosarja kertoo K3-nimisestä tyttöbändistä ja heidän kohtaamistaan seikkailuista konserttikiertueella. Yhteistyön voimalla Kim, Kate ja Kylie selviävät yllättävistäkin haasteista!

Tulevat lähetykset

Kausi 1, jakso 25.

Lapsenvahtikeikka. K3 lähtee Baijeriin uuden linnayökerhon avajaisiin. Maxine uskoo heidän vahdittavakseen veljenpoikansa Marion, joka osoittautuu kovemmaksi haasteeksi kuin he osasivat odottaa. Kun tytöt kuulevat puheita linnassa liikkuvasta hirviöstä, he etsivät Mariota ja huomaavat hänen karanneen. Löytääkö K3 Marion ennen kuin hirviö löytää hänet? Vai onko pieleen mennyt lapsenvahtikeikka heidän huolistaan pienin?

Kausi 1, jakso 26.

Avaruuspeliä. K3 on matkalla Australiaan - tai niin he luulevat! Kesken kaiken K4 tempautuu avaruuteen salaperäiselle avaruusasemalle, jota hallitsee Ralph, superälykäs tietokone. Ralph on vanginnut tytöt keksittyään, että heidän ääntensä harmonialla voisi luoda jättimäisen mustan aukon, joka nielaisisi koko planeetan! Päihittääkö K3 Ralphin keinoälyn, vai tuleeko maapallosta avaruustomua?

Kausi 1, jakso 27.

Kausi 1. Jakso 27/52. Ruususen unessa. K3 lähtee Haitiin esiintyäkseen hyväntekeväisyyskonsertissa, mutta X ja Kylie vaipuvat merkillisen syvään uneen. Bob ilmoittautuu henkivartijan sijaiseksi ja yrittää ohjata Katen ja Kimin tutkimukset voodoon suuntaan, mutta Kate ja Kim eivät lankea juoneen. He huomaavat, että Bob on syyllinen. Kateellinen Bob yritti korvata X:n saadakseen pysyvästi hänen henkivartijan pestinsä. Heräävätkö Kylie ja X koskaan? Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12')