telkku-launcher

Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

close-app-promo

Big Brother Suomi

02.10.2019 02.10. klo 21:30
päättyy klo 23:00 // kesto 90 min

Kausi 1. Jakso 32/71. Tunteet kuriin. Stressitasoja mittaava tehtävä jatkuu. Selviää, että rauhassa olleet asukkaat ovatkin stressanneet eniten. Kristian ei usko mittaustuloksia. Mira uhkaa keskeyttää tehtävän. Helmeri helpottuu kun kuule ettei ole loukannut Anun tunteita. Katsojat pääsevät valitsemaan kaksi asukasta turvaan häätöäänestykseltä. Kimmo Vehviläisen vieraana somevaikuttaja Jekku Berglund. Kotimainen realityohjelma. (64')

Lähetykset

Arviot

2.4
(8 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Big Brother realitysarja sai Suomen ensi-iltansa vuonna 2005. Sarjaa näytettiin aina vuoteen 2014 asti, jonka jälkeen se jäi viiden vuoden tauolle. Sarjan kotikanava oli Sub. Vuonna 2019 Big Brother teki paluun, mutta esityskanava Jim ja Nelonen.

Ohjelman ideana on laittaa joukko toisilleen tuntemattomia henkilöitä asumaan saman katon alle ja noudattamaan Big Brotherin talon sääntöjä. Asukkaat eivät pääse talon pihaa pidemmälle ja ovat totaalisen irrotettuja ulkomaailmasta. Tässä testataan erilaisin tehtävin ja salakavalin juonin ihmisen sietokykyä olla eristyksissä muusta maailmasta.

Asukkaat äänestävät joka viikko häätöäänestykseen kolme henkilöä, joista katsojat äänestävät suosikkiaan, jota ei halua nähdä häädettävän. Kuka saa vähiten ääniä, häädetään hänet talosta. Viimeinen asukas voittaa rahapotin, joka on vuonna 2019 50 000 euroa.

Hömppää.
Hörökorva
Parasta viihdettä, voittaa helposti selviytyjät ja muut hömppäohjelmat 100-0.
Mikkomallikas
Ei vain jaksa seurata. En ymmärrä, miksi tällaista ohjelmaa näytetään ja katsoja saa tuntea sitten myötähäpeää asukkaita kohtaan.
Leffatähti