Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Wheeler Dealers8,4

08.12.2017 08.12. klo 21:00
päättyy klo 22:00 // kesto 60 min

Kausi 12, osa 5. AMC Pacer - Kalifornia. Mike pyytää Eddin apuun tuunaamaan tästä 70-luvun viistoperästä jälleen halutun auton. Kun työllä on niukka budjetti ja ideat aika omalaatuisia, millainen on tulos? (Wheeler Dealers, tosi-tv, Iso-Britannia, 2015)

Lähetykset

Arviot

 3.9
(36 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Ainoa järkevä auto-ohjelma. Toiset pullistelevat jenkkipelleilyt herättävät lähinnä myötähäpeää...

Haapio

Minäkin pidän ohjelmasta juuri sen takia että korjaillaan vähän vanhempaa kalustoa ja vieläpä sellaisia joita "tavallinen" ihminen pystyy ostamaan, ei siis "superautoja". Ja Ed:n niksit ovat erittäin hyviä ja toimivia.

beetlejuice

"klo 20.30 / sunnuntai 23.11.2014. Chevrolet Camaro. Mike ostaa superhalvan superauton, eli täysiverisen italialaisen alle kymppitonnilla." Aito italialainen Letukka. Joopa joo. Myös ohjelman tekstitykset ovat tällaista puppua. Teetetäänköhän suomennokset pikku tytöillä, vai vielä halvemmalla intiassa, sillä tekniikan sanastosta ei ole mitään hajua. Edin työskentelyn katsominen ob kuitenkin sen arvoista, että ohjelmaa tulee seurattua. Edille 10-, Mike 6+, kääntäjä 4.

mun500

Loistava ja opettavainen ohjelma josa kokenut ammattimies jakaa niksejään katsojalle. Tästä voi jopa kouliintuneempikin autonikkari joskus oppia uusia asioita.

oh2bio

Kääntäjänä toimii henkilöt, jotka eivät tiedä tekniikasta mitään. Päteviä korjausniksejä ja vähän erilaisia autoja, kuin monessa muussa ohjelmassa.

wiro73

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt