Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

Viikingit 4. kausi - uudet jaksot (12)

19.08.2017 19.08. klo 23:10
päättyy klo 00:10 // kesto 60 min

Näky. Kausi 4, 12/20. Ragnar yrittää värvätä miehiä mukaansa Englantiin, mutta hänen maineensa on kärsinyt pahasti. Harald (Peter Franzén) ja Halvdan (Jasper Pääkkönen) saapuvat Kattegatiin liittyäkseen Björnin joukkoihin. Paikalle saapuu myös Lagertha, joka osallistuu yhdessä Auslaugin kanssa uhritoimitukseen matkaan lähtevien poikien suojelemiseksi. Margrethe paljastaa Sigurdille salaisuuden. Auslaug näkee Ivaria koskevan näyn. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä.

Arviot

 4.1
(47 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Melkoisia kommentteja tosiaan :D Täällä yksi naisfani, joka on seurannut sarjaa alusta asti ja samaistuu Lagerthan hahmoon. Viikingit ei ole kovinkaan raaka, mutta äärimmäisen mielenkiintoinen ja siinä on osaavia näyttelijöitä. Pienet kökköilyt juonessa eivät haittaa. Tarinassa on upeat kytkökset skandinaaviseen mytologiaan ja Irlannin maisemissa on vaan sitä jotain.

hese

:D mitä kommentteja... Kyllä vaan tää nainenkin uskaltaa tätä katsoa ja eiköhän helliä tunteitakin ole ollut yhtä kauan kuin muitakin...

Nimajo

Todella hieno kuvaus viikinkien elämästä. Ohjelma on Raaka ja K18 kamaa ja ei sovi naisille. Mutta tosi miehille kovaa kamaa ! 5 tähteä ! ! !

Pekkatheman

Kohtalaisen hyvä sarja, hyvin valitut näyttelijät, maisemat ja lavastukset mutta juoni joskus vähän kökkö ja yksinkertainen mielestäni.

rolle1279

Harvoja sarjoja mitä pitkään odotin, parasta mitä tulee maksuttomalta, jättäisivät ton lässytyksen ja hempeilyn vittuun, tuskin sitä oli -800 luvulla, ois 5 * ilman sitä

toke069

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt