Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Varastojen metsästäjät

08.12.2017 08.12. klo 17:30
päättyy klo 18:00 // kesto 30 min

Osa 14. Terveiset Skotlannista. Seanilla on ostajille yllätys, johon liittyy isoja riskejä. Papa Bear ja T-Money tekevät kiusaa toisilleen. Amerikkalainen reality-sarja.

Lähetykset

Arviot

 2.6
(36 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Mee hoitoon hyvä ihminen kun sulla ei näytä olevan elämää kun pitää oikein etsimällä etsiä ohjelmia joihin jotain ikinä olenkin kommentoinut ja en ole todellakaan mitään pahaa kommentoinut ja sanonut mutta sulta löytyy oikeen kunnolla tuota paskaa liikaakin päästäsi. Ei oo sulla kyllä minkäänlaista elämää. En jaksa tommoisesta torakasta pahemmin välittää! Voi sua ihmisparkaa. Oot vaan tollainen pikku pökäle jonka äiti perseestään putkautti synnyttyäsi sinne minne aurinko ei paista pää edellä vahingossa ja siinä tapaturmassa siinä samalla aivos valahti pöntöstä samalla alas vedettäessä, etkä ole niitä näköjään edelleenkään löytänyt! Onnea vaan etsintään ja onnea muutenkin kaikesta huolimatta vaan sun elämääsi. Mulla ei ole tapana katsos kirjoitella paskakikkareitten kanssa. Etsi itsellesi toinen poju noiden häppyhuuliesi kanssa! So long. I'm not interested!

Suomileijona

Nimimerkki Suomileijona, kaikkien nettipornotumputtajien kuningas; Aika onnetonta tuo ulosantisi. Ensinnäkin raivoissasi toistat samoja asioita kommentissasi ja se viittaa selvästi erittäin alhaiseen älykkyysosamäärään ja toiseksi erehdyit sukupuolestani. Pistäs poju se peukalo suuhun ja mene peiton alle odottamaan, että äiti lukee sinulle iltasatuja.

RootBeer

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt