Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Vain elämää

Viime perjantai 21.04. klo 20:00
päättyy klo 21:55 // kesto 115 min

Kausi 6. Jakso 1/16. Ollin päivä. Ken on meistä kaikkein kaunein? Seitsemän supersuosittua suomalaista artistia saapuu Espanjaan, Mondan linnaan. Olli yllättää kaikki viemällä koko seurueen paikkaan, joka paljastaa päivän artistista aivan uuden puolen. Suurimman tunnekuohun kokee kuitenkin itse Olli, kun Samu Haber, Laura Voutilainen, Robin, Petra, Nikke Ankara ja Irina takovat Yön biiseistä aivan uusia teoksia. Kotimainen viihdeohjelma. (84')

Lähetykset

Arviot

 3.4
(109 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Vain elämää on kotimainen Carita Kauppisen tuottama viihdeohjelma, joka perustuu hollantilaiseen De beste zangers van Nederland- formaattiin. Sarjaa on tehty kolme tuotantokautta ja tammikuussa 2015 Nelonen ilmoitti neljännen tuotantokauden teosta.

Sarjassa seitsemän suomalaista artistia asuu kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Viikon aikana yksi artisteista on aina vuorollaan päivän artistina, jolloin hän järjestää muille aktiviteetteja. Lounaalla ja päivällisellä muut artistit esittävät päivän artistin kappaleista omantyylisiä versioita. Viimeisenä päivänä eli duettopäivänä artistit esittävät duettoja omista kappaleistaan.

Ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2012, jolloin mukana olivat Erin, Kaija Koo, Katri Helena, Jonne Aaron, Cheek, Neumann ja Jari Sillanpää. Ohjelma sai heti valtavan suosion ja seuraava tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2013. Silloin mukana olivat Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Ilkka Alanko, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio. Kolmas tuotantokausi kuvattiin kesäkuussa 2014 ja mukana olivat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen. Kauden avausjakso sai ohjelman kaikkien aikojen katsojaennätyksen. 2. kesäkuuta 2015 paljastettiin neljännen kauden artistit, jotka ovat Anssi Kela, VilleGalle, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Sanni, Maija Vilkkumaa ja Vicky Rosti. Tämä kausi nähdään televisiossa syksyllä 2015.

Kausien jälkeen on järjestetty konsertteja, joista ensimmäisen kauden toinen konsertti Barona Areenalla myytiin loppuun 30 minuutissa. Jokaisen kauden jälkeen on myös julkaistu kokoelmalevy, joka on myynyt hyvin. Ohjelma on myös saanut palkintoja. Vuonna 2013 Vain elämää palkittiin vuoden parhaana viihde- ja musiikkiohjelmana Kultainen Venla-gaalassa ja samana vuonna Iskelmä Gaalassa ohjelma palkittiin Pro Iskelmä- palkinnolla. Tammikuussa 2014 Kultainen Venla – gaalassa ohjelma voitti toistamiseen vuoden parhaan viihde- ja musiikkiohjelma palkinnon.

parhaat puuttuu eli kirka, juice, kikka ja remu

tunamuppi

mitä helvettiä toi kuustonen tuolla tekee helvetin pelle koko jätkä

hofnari

Suvakki paskaa.....

kokki95

Vain elämää on upea ohjelma formaatti, joka sai television ääreen nautiskelemaan kahden ensimmäisen kauden ajan.

Ohjelma yhdistää monia elementtejä yhteen: tuo yhteen muusikot ja artistit, raottaa katsojalle artistin maailmaa; miten artisti käyttäytyy, millainen artisti on, mitä hän ajattelee, miten hän suhtautuu toisiin ja antaa mahdollisuuden kuulla musiikin tekemisen taustalla olevia tarinoita. Omista lempparibiiseistä saa kuulla uusia versioita tai sitten käy niin että kappale josta ei ennen välittänyt, ponnahtaa ylös toisen artistin tulkitsemana ja kolahtaa suoraan sinne jonnekin.

Kolmas kausi ei valitettavasti ole sytyttänyt yhtään. En ole varma onko kyse artisteista vai heidän musiikistaan. Vaikka olisin pitänyt joistain alkuperäisistä kappaleista, ovat uudet versiot olleet pettymyksiä. Kuvailisin 3. kauden musiikkia renkutuksena, rämpytyksenä ilman suuria tunteita. Kun ei kolahda, niin ei kolahda.

Innolla jään kuitenkin odottamaan mahdollisia tulevia kausia ja uusia Vain elämää artisteja. Formaatti tarjoaa mahdollisuudet hienoon elämykseen. Tänä jouluna en toivo enkä paketoi Vain elämää- levyä joulupaperiin niinkuin edellisvuosina. Tälle kaudelle 1 tähti- formaatille2

mariehh

Elastinen on tehny kaikkien aikojen parhaat kappaleet ohjelman historiassa, mutta Vesku ja Paula on surkeita.

mrmiyagi87

Ei vedä vertoja aikaisemmille. Aika teennäistä....

sepukka

Muuten ok uusikin kausi, mutta kaikkia varmaan ärsyttää saatanallinen mainostulva. Yksityiskohtana mainitsen sen, että Vartiaiselta jäi hyödyntämättä upeita teoksia.

kariilmari

En voi välttyä ajatukselta, että tämä on teennäisin kausi koskaan. Lähtökojtaisesti myös eniten epäkiinnostavia henkilöitä. Ihan kuin artietien yhteinen läppä/peli olisi sanoa medialle jälkeenpäin, että rakastuttiin toisiimme yms..kun meininki ruudussa näyttää tönköltä ja jäykistelyltä.Ja nyt kun Vesku on väkisin tuonne pitänyt saada, niin mitään kivaa ja yhteistä ei voi tehdä, koska yks ei pysty liikkumaan ja tekemään mitään.

katjabloigu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt