Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Vain elämää

21.04.2019 21.04. klo 21:00
päättyy klo 22:30 // kesto 90 min

Kausi 5. Jakso 5/9. Suvi Teräsniskan päivä. Hei mummo! Suvin päivänä leivotaan, eikä mitä tahansa pullia, vaan iskelmälaulajan omien mummojen resepteillä syntyviä herkkupullia. Minkälaisia tulkintoja Suvin huippuhiteistä syntyy muiden artistien käsissä? Tänään Suvi uskaltaa vihdoin kertoa muille artisteille, mitä pelkäsi eniten leirille tullessaan. Kotimainen viihdeohjelma. (64')

Lähetykset

Arviot

 3.4
(120 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Vain elämää on kotimainen Carita Kauppisen tuottama viihdeohjelma, joka perustuu hollantilaiseen De beste zangers van Nederland- formaattiin. Sarjaa on tehty kolme tuotantokautta ja tammikuussa 2015 Nelonen ilmoitti neljännen tuotantokauden teosta.

Sarjassa seitsemän suomalaista artistia asuu kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Viikon aikana yksi artisteista on aina vuorollaan päivän artistina, jolloin hän järjestää muille aktiviteetteja. Lounaalla ja päivällisellä muut artistit esittävät päivän artistin kappaleista omantyylisiä versioita. Viimeisenä päivänä eli duettopäivänä artistit esittävät duettoja omista kappaleistaan.

Ensimmäinen tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2012, jolloin mukana olivat Erin, Kaija Koo, Katri Helena, Jonne Aaron, Cheek, Neumann ja Jari Sillanpää. Ohjelma sai heti valtavan suosion ja seuraava tuotantokausi kuvattiin toukokuussa 2013. Silloin mukana olivat Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Ilkka Alanko, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio. Kolmas tuotantokausi kuvattiin kesäkuussa 2014 ja mukana olivat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen. Kauden avausjakso sai ohjelman kaikkien aikojen katsojaennätyksen. 2. kesäkuuta 2015 paljastettiin neljännen kauden artistit, jotka ovat Anssi Kela, VilleGalle, Antti Tuisku, Pave Maijanen, Sanni, Maija Vilkkumaa ja Vicky Rosti. Tämä kausi nähdään televisiossa syksyllä 2015.

Kausien jälkeen on järjestetty konsertteja, joista ensimmäisen kauden toinen konsertti Barona Areenalla myytiin loppuun 30 minuutissa. Jokaisen kauden jälkeen on myös julkaistu kokoelmalevy, joka on myynyt hyvin. Ohjelma on myös saanut palkintoja. Vuonna 2013 Vain elämää palkittiin vuoden parhaana viihde- ja musiikkiohjelmana Kultainen Venla-gaalassa ja samana vuonna Iskelmä Gaalassa ohjelma palkittiin Pro Iskelmä- palkinnolla. Tammikuussa 2014 Kultainen Venla – gaalassa ohjelma voitti toistamiseen vuoden parhaan viihde- ja musiikkiohjelma palkinnon.

ohjelma taitaa parantua loppua kohden kun tää kallionkukkakeppi sai kenkää....olin väärässä tää anna voe helvetti mikä inisijä-

poikamies

Miten toi Sanni voi olla noin suosittu, ihan hirveetä kuunneltavaa, nenäkurkku äänellä.

Mepis

En ole mikään Vain elämää-fani, mutta tämä Pepe Willberg-jakso toi kyyneleet silmiin. Hienosti tulkitsivat Anne Mattila, Tuure Kilpeläinen jne, mutta maestro on aina maestro.

Annele

Hyviä artisteja ja tuoreita versioita vanhoista kappaleista. Hieman liikaa kyynelehditään pöydän ääressä, liekö aitoa vai tuotantotiimin "kannustamaa".

Kvasaari

EI tällästä kuraa pysty katsomaan.

JLD420

Eipä tämä tästä enempää vois huonommaksi mennä.

Sailorman 4life

Juu! Ei kiinnosta.

-Thunderdome-

Parasta musiikkiviihdettä ikinä! <3

kaislikko

paras

heimaat

Nämä on ihan typeriä nämä tämän kauden jaksot, kun nuo samat naamat on ollut tuolla jo aiemm7n leikkimässä. Kai ne tulee vielä kolmannenkin kerran?

kyklooppi

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt