Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Tuurin kyläkauppias

16.05.2019 16.05. klo 19:00
päättyy klo 20:00 // kesto 60 min

Kausi 2, osa 3. Tuurin kylällä ilma suorastaan väreilee jännityksestä, kun kylän oma kuningaspari astelee tänään alttarille. Vesan ja Janen häiden viime hetken järjestelyjä puuhataan kovaa vauhtia ja lopulta koittaa kauan odotettu suuri hetki! (Tuurin kyläkauppias, kotimainen tosi-tv, 2015)

Arviot

 2.3
(29 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jep! Taitaa jäädä kattomatta.

Sailorman 4life

Kiitos mutta ei kiitos.

-Thunderdome-

Tässä toinen turha julkkis, ja ohjelmien taso sen kun laskee.

Viisas

nollaa ei voi antaa tästä ällöräkä äijästä ikävä kyllä.

lampaar

mitä enemmän ktson ohjelmaa, sitä enemmän arvostan Vesa Keskistä. Aivan sama "millä korkeudella housut on" kun mies on saanut aikaan noin hurjan bisneksen. Matalamieliset arvostelut sikseen ja kaikella kunnioituksella Vesa: loistavaa !

Tarja_Riekkinen

Minulla on samoja kuullun ymmärtämisvaikeuksia kuin Tatjanalla. Tekstitys on ainut korjaus tähän ongelmaan, koska suomalaiset äänimestaajat (ei mestarit) eivät tule muutamaan sukupolveen muuttamaan tapojaan "luonnolisesta äänentoistosta". Siinä on välillä jumalaton meteli päällä ja sitten kuiskaillaan. TV:n ääni on kuitenkin pakko pitää kohtalaisen pienellä, ettei kanssa asujat hermostu, mutta silloin jää jo normaali puhe kuulematta. Kun katsoo muiden maiden äänityksiä, niin siellä äänet tasapainotetaan järkevään tasoon. Meteli hiljennetaan sopivasti ja kuiskaukset korostetaan isommaksi, mutta esim. äänensävyistä tajuaa kysessä olevan kuiskauksen.

mun500

Todella ällöttävä tyyppi. Oon saanut sarjasta jo tarpeeksi eikä se ole vielä edes alkanut.

Couchcarrot

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt