Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Tuurin kyläkauppias

04.01.2018 04.01. klo 14:05
päättyy klo 15:05 // kesto 60 min

Kausi 2, osa 7. Kyläkauppias Vesa Keskinen löytää sisäisen pikkupoikansa ja innostuu niin muumileikkipuistossa kuin carting-radallakin. Tarjoushaukka Jorma pääsee "lihan makuun" kokki Henri Alenin pihvinpaisto-opissa. Tuurissa keikkaileva Matias Mikkonen yrittää vakuuttaa Niina-äidin pelikonsolin tarpeellisuudesta - laihoin tuloksin. Tuurin oma voimamies Jari Lampi harjoittelee maailmanennätysyritystä varten. (Tuurin kyläkauppias, kotimainen tosi-tv, 2015)

Arviot

 2.3
(28 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Kiitos mutta ei kiitos.

-Thunderdome-

Tässä toinen turha julkkis, ja ohjelmien taso sen kun laskee.

Viisas

nollaa ei voi antaa tästä ällöräkä äijästä ikävä kyllä.

lampaar

mitä enemmän ktson ohjelmaa, sitä enemmän arvostan Vesa Keskistä. Aivan sama "millä korkeudella housut on" kun mies on saanut aikaan noin hurjan bisneksen. Matalamieliset arvostelut sikseen ja kaikella kunnioituksella Vesa: loistavaa !

Tarja_Riekkinen

Minulla on samoja kuullun ymmärtämisvaikeuksia kuin Tatjanalla. Tekstitys on ainut korjaus tähän ongelmaan, koska suomalaiset äänimestaajat (ei mestarit) eivät tule muutamaan sukupolveen muuttamaan tapojaan "luonnolisesta äänentoistosta". Siinä on välillä jumalaton meteli päällä ja sitten kuiskaillaan. TV:n ääni on kuitenkin pakko pitää kohtalaisen pienellä, ettei kanssa asujat hermostu, mutta silloin jää jo normaali puhe kuulematta. Kun katsoo muiden maiden äänityksiä, niin siellä äänet tasapainotetaan järkevään tasoon. Meteli hiljennetaan sopivasti ja kuiskaukset korostetaan isommaksi, mutta esim. äänensävyistä tajuaa kysessä olevan kuiskauksen.

mun500

Todella ällöttävä tyyppi. Oon saanut sarjasta jo tarpeeksi eikä se ole vielä edes alkanut.

Couchcarrot

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt