Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

True Blood7,9

18.01.2017 18.01. klo 23:31
päättyy klo 00:24 // kesto 53 min

Kausi 7, 8/10. Valoa tunnelin päässä. Sookie panee henkensä alttiiksi Billin tähden. Eric puntaroi vaihtoehtojaan. Lettie Mae saa asiat päätökseen. Kosto pitää Violetin kiireisenä. T: HBO. (U)

Arviot

 4
(52 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarja: True Blood

True Blood on HBO:n tuottama ja Charlaine Harrisin The Southern Vampire Mysteries -kirjasarjaan perustuva yliluonnollinen tv-sarja. Sarjan keskiössä ovat vampyyrit ja telepaattisia kykyjä omaava tarjoilija Sookie Stackhouse (Anne Paquin).

Ensiesitys sarjalla oli Yhdysvalloissa syyskuussa 2008 ja se keräsi heti miljoonayleisön. Varsinkin alkuun sarjan suorasukaisuus, seksuaalisuus ja väkivaltaisuus shokeerasi ihmisiä. Kokonaisuudessa kausia sarjasta on tehty seitsemän ja se on voittanut useita palkintoja, kuten yhden Golden Globen (Paras naispääosa tv-sarjassa, Anna Paquin)ja yhden Emmyn (Paras näyttelijäkaarti).

Sarjan tapahtumat keskittyvät kuvitteelliseen Bon Tempsin kaupunkiin Louisianassa. Sookie Stackhouse työskentelee siellä tarjoilijana paikallisessa Merlotte's Bar and Grillssä. Pääasiallisesti kaupungissa asuu aivan tavallisia ihmisiä, mutta myös entistä enemmän vampyyreja.

Pari vuotta aikaisemmin japanilaiset tiedemiehet olivat nimittäin keksineet keinon tuottaa keinotekoista verta, Tru Bloodia, joka johti myös vampyyrien esilletuloon. Vampyyrit saavat kuitenkin silti paljon epäluuloa osakseen. Tämän lisäksi vampyyrien verta himoitaan sen ominaisuuksien takia.

Eräänä työpäivänä Sookie tapaa töissään elämänsä ensimmäisen vampyyrin. Bill Compton (Stephen Moyer) on lähes 200-vuotias vampyyri, joka on juuri palannut kotikonnuillaan. Sookieta Bill viehättää erityisesti, koska hänen telepaattiset kykynsä eivät toimi vampyyriin. Viehätys ei ole yksipuolista.

Sarjan edetessä vampyyrit lisääntyvät Bon Tempsissä ja siellä nähdään myös muun muassa keijuja, muodonmuuttajia ja ihmissusia. Muita vakikastiin kuuluvia näyttelijöitä ovat Alexander Skarsgård (Eric Northam), Rutina Wesley (Tara Thornton), Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds), Ryan Kwanten (Jason Stackhouse) ja Sam Tremmell (Sam Merlotte).

Lisää tietoa sarjasta löydät HBOn sivuilta.

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt