Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

The Walking Dead (16)8,3

16.09.2018 16.09. klo 02:30
päättyy klo 03:20 // kesto 50 min

Kausi 8. Jakso 7/16. Myöhempi aika. Osa Aleksandrian asukkaista haluaa jouduttaa Pelastajien vääjäämättömältä näyttävää loppua. Samaan aikaan Pelastajat miettivät, kuinka päästä pois kävelijöiden piirittämästä tukikohdasta. Romuttamon väki heittää Rickin eteen yllättävän haasteen.

Arviot

 4.2
(200 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

The Walking Dead on sarjakuvapiirtäjä Robert Kirkmanin luomukseen perustuva AMC-kanavalla (Suomessa FOX:lla) esitettävä toimintasarja. Sarjan suora käännös on Kävelevät kuolleet, mikä kertoo paljon sarjan luonteesta. Walking Dead seuraa ryhmää ihmisiä, jotka yrittävät selviytyä zombie-epidemian riivaamassa Amerikassa. Sarjan alusta asti koko toimiva sivilisaatio on tuhoutunut ja suurin osa maailman väestöstä on joko kuollut tai muuttunut zombieksi.

Vuonna 2010 käynnistynyt sarjan ensimmäinen kausi sai niin hyvän vastaanoton, että sarjasta käynnistyy syksyllä 2015 sen kuudes kausi. Sarjan pääosassa on joukko selviytyjiä, joista keskiössä on Rick Grimes -niminen (Andrew Lincoln) entinen apulaissheriffi. Entinen siksi, että zombieiden valtaamassa maailmassa ei ole enää yhteiskuntajärjestystä eikä ammatteja. Vaikka ryhmä kohtaa lähes jokaisessa jaksossa eläviä kuolleita, sarjan edetessä ryhmälle koituvat enemmän vaaraksi elävät ihmiset.

The Walking Dead voitti vuonna 2011 amerikkalaisen TV-alan Emmy-palkinnon parhaasta maskeerauksesta. Sarja on nimetty ehdokkaaksi myös muiden palkintojen saajaksi. Sarjasta käynnistyi elokuussa 2015 spin-off sarja Fear The Walking Dead, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin alkuperäinen sarja. Alkuperäisessä sarjassa liikutaan Atlantassa ja Georgian osavaltiossa. Spin-offissa seurataan zombie-epidemian alkua Los Angelesissa.

Tykkään edelleen 😃

mami67

https://www.thepetitionsite.com/565/143/321/please-dont-kill-dog-on-the-walking-dead/?taf_id=60286350&cid=fb_na Stop them!!! 🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡

Kati_Tuomaala

Vieläkö tätä tulee? Loppuisi vaan koko the braindead sarja.

Sailorman 4life

The Brain dead

-Thunderdome-

Ensimmäisen kauden ja Frank Darabontin erottamisen jälkeen laatu laskenut tasaisesti.

Vääntökäsi
  1. Kauden päätös oli täysin epäonnistunut mainoskikka. AMC voi viedä Walking Deadin per... Nyt vaihtuu kyllä sarja johonkin toiseen.
Piksuuu

PARHAISTA PARHAIN..

Jani_Simola

Alkuun oli hyvä ja mielenkiintoinen sarja, mutta kun jatkossa teema oli pelkästään verta ja suolenpätkiä, niin kiinnostus meni. Meidän lapsemme katsovat näitä myös. Jos eivät muuten, niin salaa. Totutaan pään murskaamiseen, minä jälkeen mikään reaalimaailman väkivalta ei tunnu miltään.

Rummitzu

Täysin älytön ja tarpeeton sarja !

fidel

Tasaisesti on taso laskenut kaudesta toiseen ja sarjan voisi pikkuhiljaa lopetellakin ennen kuin loputkin hohdosta menee.

Jurpoz

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt