Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Selviytyjät7,1

08.12.2017 08.12. klo 08:00
päättyy klo 09:00 // kesto 60 min

Minun vuoroni. Kausi 29, 15/17. Kilpailijoita on jäljellä enää viisi. Maali häämöttää ja tunnelma kiristyy. Palkintokisassa panokset ovat kovemmat kuin koskaan, sillä palkintona on merkittävä etu toiseksi viimeiseen koskemattomuuskisaan. Onko edusta hyötyä taitoa ja tarkkuutta vaativassa kisassa? Heimoneuvostossa on viimeinen tilaisuus käyttää koskemattomuussymboli. Jännittävä äänestys ratkeaa tavalla, joka saa tuomaristonkin haukkomaan henkeään. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.

Lähetykset

Arviot

 3.9
(207 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Selviytyjät on vuonna 2000 alkanut yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, joka perustuu ruotsalaiseen Robinson-formaattiin. Sarjaa on tuotettu 30. tuotantokautta. Suomessa sarjaa on esitetty vuodesta 2001 lähtien, Subilla ja MTV3:lla.

Ohjelmassa 16 amerikkalaista lähetetään 39 päiväksi asuttamattomalle niemekkeelle tai saarelle. Heidät jaetaan kahteen heimoon ja tarkoituksena on pysyä kilpailussa mahdollisimman kauan, selviytyä ryhmän kanssa erilaisista tehtävistä ja huonoista olosuhteista. Ohjelmaan kuuluvat erilaiset kilpailut. Palkintokilpailussa on mahdollista voittaa syötävää, tavaroita tai erilaisia etuja. Koskemattomuuskilpailussa tarkoituksena on saada itselleen koskemattomuussymboli, joka pelastaa heimon heimoneuvostolta. Heimoneuvostossa ryhmä joutuu pudottamaan yhden jäsenistään pois äänestyksellä. Kun jäljellä on enää yhdeksän kilpailijaa heimot yhdistetään ja yksilö kilpailu alkaa.

Kilpailun voittaja saa useimmiten miljoona dollaria, mutta monella kaudella on kilpailtu lisäksi auton voitosta. Ohjelman juontajana toimii Jeff Probst, joka on ollut mukana alusta asti.

hyvää viihdettä.

kamasutra

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt