Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

NCIS: New Orleans (12)

16.09.2018 16.09. klo 01:35
päättyy klo 02:30 // kesto 55 min

Ruutitynnyri. Kausi 4, 20/24. Pride saa baariinsa yllätysvieraan kersantti Sydney Hallidayn astellessa paikalle siviilit päällä. Iloinen jälleennäkeminen keskeytyy, kun aseistettu roistojoukko tunkeutuu baariin ja ottaa Priden asiakkaineen panttivangiksi. NCIS-tiimi rientää selvittämään tilannetta ja pääsee salajuonen jäljille. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia.

Lähetykset

Arviot

 4.2
(13 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

On se H**tin paljon parempi kuin LA-versio. Käsikirjoitus on hyvä, mutta silti ei oikein vakuuta; jotenkin näyttelijät eivät edes kolmen jakson jälkeen oikein saa unohtamaan että he "näyttelevät".

Harmaalokki

New Orleans versiota vaivaa junnaava ja jossain määrin epäuskottavä käsikirjoitus. Ympäristö ja henkilöhahmot oat kuitekin hyvät.

picador

Hyvä sarja niin, kuin kaikki muutkin ncis-sarjat😊jännitystä ja huummoria riittää.

Tapsa11

No on se hyvä että tästä samasta roskasta tehdään kaikkiin mahdollisiin kaupunkeihin omat versiot koska silloinhan se on niin tajunnanräjäyttävää ja uskomattoman ihmeellistä kun ollaan jopa toisessa kaupungissa! se vaan on niin uskomatonta että on ihan pakko katsoa kuinka idiootit tekee samaa työtä jossain ihan eri kaupungissa. Aivan uskomatonta!

Zeti

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt