Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Kauniit ja rohkeat (S)3,6

14.09.2018 14.09. klo 17:55
päättyy klo 18:25 // kesto 30 min

Paikkasi on kellarissa, Thorne. Steffyllä on vaikeuksia pitää salaisuutensa, kun Liam tiukkaa selitystä siihen, miksi hän valehteli kartanolla viettämästään yöstä. Salaisuuden paljastanut Quinn saa Mayalta ilkeän näpäytyksen juoruilusta. Ridgen ja Thornen verbaalinen painiottelu ei pääty niin kuin aina ennen, kun Thorne pitääkin pintansa veljeään vastaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Lähetykset

Arviot

 2.4
(155 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tämä on omalla tavallaan tahattoman koominen sarja. Realismista ei tietoakaan. Ylidramatisoitua draamaa.

Massimo

Joskus 1990-luvulla olin koukussa sarjaan. Nyt on mennyt kai jo 2-3 vuotta etten ole seurannut. Näitten vuosien ajan Brooke Logan on käynyt läpi kaikki sarjan miehet - lukuunottamatta omaa poikaansa. Absurdia, että porukka asuu miljoonakaupungissa mutta eivät löydä kumppaniaan muualta kuin ihan omasta pienestä piiristään, jossa sitten kierrätetäänkin perusteellisesti kaikki!

Moonika

ajanhaaskausta

Ylenkatsoja

90-luvulla vielä loistava sarja, johon oli täysin koukussa ja sarjan tapahtumat herättivät suuria tunteita.

Nykyään Kauniit ja Rohkeat ovat kuin makunsa ja sitkonsa menettänyt löysä purukumi, josta ei saa enää mitään irti. Juoni pyörii nykyään vain Hopen, Liamin ja Wyattin ympärillä. Katso jakso vuoden välein niin sama kuvio on edelleen menossa.., hoh hoijaa.

Gwen ei pahiksena yllä Sheila Carterin tai muiden menneiden hahmojen tasolle.

Olen kirjoittanut monta kertaa Mtv:lle palautetta, että kivointa olisi kun kaunarit aloitettaisiin ihan alusta. Tämäkin 30-vuotias 4-vuotiaana sarjaa seuraamaan alkanut ex-kaunari fani voisi lukittautua taas sohvalle kun Sally Ja Stephanie ovat tukkanuokkasilla ja kun leikkelemätön Taylor Ja Brooke taistelevat aidosta oikeasta Ridgestä!

mariehh

Jos oisin Päivi Räsänen oisin kieltänyt tämän sarjan.

Mirettee

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt