Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Kauniit ja rohkeat (S)3,5

12.01.2017 12.01. klo 17:25
päättyy klo 17:55 // kesto 30 min

Välähdyksiä menneestä. Adam uskoo, että hänen muistinsa alkaa palailla. Evellä on vaikeuksia esittää iloista aviomiehensä puolesta, eikä se jää Adamilta huomaamatta. Adamin yrittäessä saada muistiaan takaisin Katie toivoo, että pystyisi unohtamaan näkemänsä kohtauksen Brooken ja Billin välillä. Edes alkoholi tai terapia eivät anna hänelle rauhaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

Lähetykset

Arviot

 2.4
(153 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Joskus 1990-luvulla olin koukussa sarjaan. Nyt on mennyt kai jo 2-3 vuotta etten ole seurannut. Näitten vuosien ajan Brooke Logan on käynyt läpi kaikki sarjan miehet - lukuunottamatta omaa poikaansa. Absurdia, että porukka asuu miljoonakaupungissa mutta eivät löydä kumppaniaan muualta kuin ihan omasta pienestä piiristään, jossa sitten kierrätetäänkin perusteellisesti kaikki!

Moonika

ajanhaaskausta

Ylenkatsoja

90-luvulla vielä loistava sarja, johon oli täysin koukussa ja sarjan tapahtumat herättivät suuria tunteita.

Nykyään Kauniit ja Rohkeat ovat kuin makunsa ja sitkonsa menettänyt löysä purukumi, josta ei saa enää mitään irti. Juoni pyörii nykyään vain Hopen, Liamin ja Wyattin ympärillä. Katso jakso vuoden välein niin sama kuvio on edelleen menossa.., hoh hoijaa.

Gwen ei pahiksena yllä Sheila Carterin tai muiden menneiden hahmojen tasolle.

Olen kirjoittanut monta kertaa Mtv:lle palautetta, että kivointa olisi kun kaunarit aloitettaisiin ihan alusta. Tämäkin 30-vuotias 4-vuotiaana sarjaa seuraamaan alkanut ex-kaunari fani voisi lukittautua taas sohvalle kun Sally Ja Stephanie ovat tukkanuokkasilla ja kun leikkelemätön Taylor Ja Brooke taistelevat aidosta oikeasta Ridgestä!

mariehh

Jos oisin Päivi Räsänen oisin kieltänyt tämän sarjan.

Mirettee

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt