Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huomenta Suomi

26.06.2018 26.06. klo 06:55
päättyy klo 09:05 // kesto 130 min

6.55 Aamun otsikot 7.07 Minne menet Turkki? 7.17 Makujen aamu - Teresa Välimäki 7.37 Provinssi viettää nelikymppisiä 7.47 Kääntääkö Turkki selkänsä Eurooppaan? 8.07 Maistuisiko mate? 8.17 Kesätreeni 8.37 Koomikkopari Riku Suokas ja Johanna Tohni 8.47 Provinssi 40 vuotta 9.00 Uutiset

Arviot

 2.3
(57 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

rättikauppias jakso aamulla jauhaa skeidaa taas oikein tunteella,voi v.......u

poikamies

Turha tehdä uutisia ja juttuja journalisteista jos ohjelmissa kaikki puhuvat toistensa päälle. Ohjelmiin vain yksi juontaja kerrallaan ettei menisi tuohon keskinäiseen höpöttelyyn ja sutkauksiin.

Urmasto

ei viitti kattoa enää karhuvaaran lähdettyä. juontajat pitkä kirvesnokka mies ja ankanhuuli nainen pöh.

lampaar

Huomenta Suomi on PALJON parempi nyt!!!!Pekka Pouta ja Sini-koira ovat parhaat. Jatkakaa samaan tyyliin!!! BELLE

pappa

Kuinka voidaan ottaa Huomenta Suomeen töihin naishenkilö joka ei osaa sanoa olympialaiset.

Asta

Kiitos paljon Millalle, kun tuli kertomaan sairaudestaan ja suuri kiitos myös toimitukselle. Milla kertoi nuoren ihmisen vilpittömyydellä ja avoimuudella kokemuksensa, millaista voi olla sairaan ihmisen taival apua hakiessaan meidän viralliselta terveydenhuollolta. Voi kuinka haluaisin Millalle saada terveiset, että hän menisi vielä kokeneen funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Uskon, että hän voisi saada sieltä paljon apua siihen, että pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa sairaudestaan huolimatta.

Toimitukselle esitän toiveen, että ottaisitte haastatteluun useampia sairautensa kanssa pitkään turhaan apua etsineitä ja järkyttävää kohtelua saaneita. Heitä on Suomessa paljon ja kissa pitäisi nyt kunnolla nostaa pöydälle tässä asiassa. Suomessa tehdään edelleen paljon itsemurhia, mikä ei ole ollenkaan ihme, kun niin moni ihminen joutuu sairauden tuoman epätietoisuuden lisäksi kohtaamaan vielä järkyttävää kohtelua niin sanotuilta asiantuntijoilta. Kysymyksessä ei siis ole mikään pikkujuttu.

Minun oma tarinani löytyy täältä: http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/miten-kohdata-kroonisesti-sairas-ihminen

Toinen toiveeni on, että haastattelisitte funktionaalisia lääkäreitä. Olli Sovijärvi taitaa olla tunnetuin suomalainen funktionaalinen lääkäri. Olisi hienoa, jos tutustuisitte hänen ja muiden f.lääkäreiden työhön ja toisitte julkisuuteen sitä, kuinka paljon ihminen voi saada apua, vaikka virallista lääketiedettä edustava keskivertolääkäri olisi täysin kykenemätön auttamaan.

Toimittajilla on mahdollista olla täydellisesti väliinputoavien sairaiden ihmisten äänitorvi. Kiitos teille siitä.

Kaisu Leinonen

Kaisu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt