Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Haluatko miljonääriksi?

04.01.2018 04.01. klo 18:00
päättyy klo 19:00 // kesto 60 min

Kausi 3. Jakso 3/31. Syksyn suurin jännitysnäytelmä jatkuu! Pääsystä hot seatille taistelevat tällä viikolla Simo Kekäläinen Oulusta, Mikko Puumalainen Pieksämäeltä, Maija Kontturi Hämeenlinnasta, Elissa Eriksson Helsingistä, Antti Vainio Espoosta ja Saara Kiiskinen Lahdesta. Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Jaajo Linnonmaa. Kotimainen visailuohjelma. (42')

Lähetykset

Arviot

 3.4
(17 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Täydellinen viihde ohjelma! On hauskaa arvata vastauksia 😀

EmilMods

Mutta miksi jääkiekkoa jatketaan kun tämän miljonäärikisan pitäisi alkaa! HÄVYTÖNTÄ!! Pois joutava jääkiekko tv:stä! VOI HEL...I! Katsokoon tuloksia jos joku haluaa, mutta ei miljonäärikisaa saa siirtää!!!

JukkisA

Miltä kuulostaisi: Haluatko muutaman tonnin? Koska parempaan ei näytä löytyvän rahkeita. Kilpailijoiden taso tippunut Lasse Lehtisen ajoista, korreloi kai ihmisten yleistietämyksessä tapahtuneen romahduksen kanssa, jonka syistä voisi tehdä ihan oman dokkarinkin. Jaajo sopii juontajaksi nykyversioon koska itsekin tietämätön.

Casberg

Sivistymättömiä kilpailijoita ollut muutama todellakin tuolla. Ja sanon nyt vain ihan vain "omasta mielestäni," ettei Jaajo ole oikein parhain juontaja ja muutenkin kun tuhlataan ohjelma aikaa melko paljon kaikkeen turhanpäiväiseen lässyttämiseen ja sitten vielä nuo esittelyvideotkin? Voisi sen ajan käyttää paremminkin.

-Thunderdome-

Aikoinaan Riivatun Pursotin -lautapeli langetti ylleni kirouksen, että kaikki tietokilpailut on katsottava.

Kirous on sittemmin hellittänyt, mutta tätä täytyy vielä tapittaa.

jabberwocky

Onko tätä ohjelmaa pakko näyttää viikon jokaisena päivänä 😫??

Mepis

Jaajo teki ohjelmasta halvan ja mitättömän. Karsee juontaja. Vaihdan kanavaa.

Cross

En halua. Ei raha ole kaikki kaikessa. Tietovisana ihan kiva. Nimim. 'Cosmoc': Jaajolla oli jo lukioaikoina toi sama puolirasvoittunut körttitukka. Eipä se näyttänyt häiritsevän sen mutsii, silloin +20 vuotta sitten, kun se asui vielä himassa.

Orbitales

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt