Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Haluatko miljonääriksi?

11.01.2017 11.01. klo 17:50
päättyy klo 18:50 // kesto 60 min

Kausi 2. Jakso 5/30. Syksyn suurin jännitysnäytelmä jatkuu! Muhkeista rahapalkinnoista ovat tällä viikolla kisaamassa Emilia Huttunen Turusta, Johannes Hidén Helsingistä, Kimmo Frisk Espoosta, Sampo Karhujoki Kaarinasta, Miikka Jokela Helsingistä ja Juulia Raivio Jyväskylästä. Ohjelmaa juontaa Jaajo Linnonmaa. Kotimainen visailuohjelma. (40')

Lähetykset

Arviot

 2.9
(12 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaahas! Taas alko tää ripuli ja turhanpäiväinen paskan jauhaminen ohjelma ajalla by Jaa jaa ja joo JOO! Pysy kuule radiossa vaan. Ei susta oo televisioon ja vielä vähemmän leffoihin. On sanonko semmosta kuravelliä nää sun esiintyymiset! Oot söölittävän surkee näyttelijä ja TURHA julkkis! Lopettakaa myös näiden kilpailijoiden esitysvideoiden näyttäminen. Ketä kiinnostaa?????? On niin vatipäiden tyhjänpäistä lärpätystä koko P*a!

Juksu

Onko tätä ohjelmaa pakko näyttää viikon jokaisena päivänä 😫??

arjatelkku3

Älyvapaata kysyä jotain jääkiekon voittajia! Mitä merkitystä noilla tuloksilla ylipäänsä on muistaa???

JukkisA

Jaajo teki ohjelmasta halvan ja mitättömän. Karsee juontaja. Vaihdan kanavaa.

Cross

En halua. Ei raha ole kaikki kaikessa. Tietovisana ihan kiva. Nimim. 'Cosmoc': Jaajolla oli jo lukioaikoina toi sama puolirasvoittunut körttitukka. Eipä se näyttänyt häiritsevän sen mutsii, silloin +20 vuotta sitten, kun se asui vielä himassa.

Orbitales

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt