Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Emmerdale (12)4,8

08.12.2017 08.12. klo 09:35
päättyy klo 10:05 // kesto 30 min

Pitkät kynnet, osa 1/2. Josh ja Jamie yrittävät saada Jacobin varastamaan Davidin kaupasta. Cain haluaa panna pisteen suhteelleen Harrietin kanssa. Emma uskoo Moiran olevan syypää Charityn ongelmiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

Lähetykset

Arviot

 3.7
(214 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Koukussa jo iät ja ajat. Laatua!!!!!

artsi62

paras sarja!

Taina_Salonen

Monta vuotta jo seurattu, laadukkaat näyttelijät. Tavallisia ihmisiä, ajankohtaisi ongelmia eikä jenkkisarjojen epäaitoja näyttelijöitä. Liikaa tosin negatiivisuutta ja kaikki poistuu sarjasta kuoleman kautta.

punainen

no

Piirman

mitä ihmeen puolenruudun mainoksia kesken jakson...oksettavaa..

Urmasto

Paras näistä ns ihmissuhdesarjoista, laadukkaat näyttelijät, eivät ole mitään muovisia nukkeihmisiä kuten jenkkisarjoissa

Viisas

Mahtava sarja! Tullut monta vuotta seurattua!

Jasu99

Se on vaan niin HYVÄ!!!

Ninanita_Salo

Katsoin vaimoni kanssa monta vuotta, mutta lopetin joskus 3-4 vuotta sitten, kun tuo tuli täyteen surkeutta. Vaimo katsoo vielä epäsäännöllisesti ja sanoo aina lopussa että "Tämä on mennyt aivan kauheaksi".

mun500

vuosikymmenet pyörinyt sarja. Miksi: Todella kyvykkäät näyttelijät, aidot talot, syömiset, juomiset ( olut aitoa tavaraa !)jne jne....perusideana on vaihtaa näyttelijäkaartia, joka luo aina uusia näkökulmia emmerdalen kylään. ns. vakiokasvot ovat pysyneet pitkään, mutta silti muuttuneet " elämisen/sarjan/vuosien myötä" niinkuin oikeassa elämässä. Tottakai draama ja tapahtumat ovat´ns. normaalia isompaa, laajempaa ja paljon enemmän mutta toisaalta kun tiivistetään ko. elämisen kuvausta emmerdalen kylässä, on se tarpeellista mielenkiinnion säilyttämiseksi. Pitkään seuranneet ovat huomenneet, että ko sarjan erilaiset ns. hyvät ja huonot asiat ovat kuin esimerkkejä aidosta elämästä, pääosin.... joten joka tykkää ja pitää niin mikäs siinä, joka ei, niin he varmaan löytävät itselleen sopivan tavan elää arkea ja löytää sieltä ne kiksit, eiks vaan.. joten kun on sellainen olo, että " kyllä minä mieleninpahoitin" niin hae itselle sellaisia asioita, jotka sinua kiinnostavat. Kaikki asiat eivät miellytä kaikkia, mutta aina jokaiselle löytyy jotain...

marski1867

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt