Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Catfish - deittihuijarit

14.06.2018 14.06. klo 03:35
päättyy klo 04:30 // kesto 55 min

Kadonnut ihastus. Kausi 3, 10/10. Bianca ja Brogan tutustuivat toisiinsa Facebookissa, mutta aivan yllättäen Brogan poisti sivunsa ja katosi vuodeksi ennen kuin otti jälleen yhteyttä Biancaan. Jaksossa vierailee malli ja näyttelijä Selita Ebanks, jolta Nev ja Max saavat apua mystisen Broganin jäljittämisessä. Amerikkalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden heidän ihastuksistaan. Uusinta.

Arviot

 2.7
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarjan ensimmäisellä kaudella päästiin jo tutustumaan Nevin ja Maxin kanssa online deittailuun sekä kuinka he auttavat ihmisiä kohtaamaan tietokoneen ruudun takana olleen henkilön.

Toinen tuotakausi on lähes suoranaisesti jatkoa ensimmäiselle tuotantokaudelle. Koska mitään suurempia muutoksia ei ole tullut niin ei myöskään haittaa vaikka muutama jakso jäisi välistä. Jokainen jakso on erillinen tarina, joissa kerrotaan aina uudesta henkilöstä ja tämän deittikumppanista, eikä vanhojen jaksojen henkilöihin palata.

Jaksot yleensä ovat hyvin mielenkiintoisia, ja saa miettimään usein että tuollaistako internetissä oikeasti on, sekä huomaamaan kuinka sinisilmäisiä ihmiset osaavat olla. Itse olen kiintynyt sarjaan, ja suurempaa kiintymystä luo se että juontaja (Nev) on itse joutunut kokemaan nettisuhteiden pimeän puolen.

Hana

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt