Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Catfish - deittihuijarit

17.05.2018 17.05. klo 01:15
päättyy klo 02:10 // kesto 55 min

Kelseyn tarina. Kausi 3, 6/10. John ja Kelsey tutustuivat chatissa, mutta John on kuullut Kelseyn äänen vain kerran, eikä nainen suostu nettikameran eteen dysmorfisen ruumiinkuvan häiriön vuoksi. Nev ja Max onnistuvat sopimaan tapaamisen Kelseyn kanssa, mutta tapaako John unelmiensa naisen, vai joutuuko hän pettymään karvaasti? Amerikkalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden heidän ihastuksistaan. Uusinta.

Arviot

 2.7
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarjan ensimmäisellä kaudella päästiin jo tutustumaan Nevin ja Maxin kanssa online deittailuun sekä kuinka he auttavat ihmisiä kohtaamaan tietokoneen ruudun takana olleen henkilön.

Toinen tuotakausi on lähes suoranaisesti jatkoa ensimmäiselle tuotantokaudelle. Koska mitään suurempia muutoksia ei ole tullut niin ei myöskään haittaa vaikka muutama jakso jäisi välistä. Jokainen jakso on erillinen tarina, joissa kerrotaan aina uudesta henkilöstä ja tämän deittikumppanista, eikä vanhojen jaksojen henkilöihin palata.

Jaksot yleensä ovat hyvin mielenkiintoisia, ja saa miettimään usein että tuollaistako internetissä oikeasti on, sekä huomaamaan kuinka sinisilmäisiä ihmiset osaavat olla. Itse olen kiintynyt sarjaan, ja suurempaa kiintymystä luo se että juontaja (Nev) on itse joutunut kokemaan nettisuhteiden pimeän puolen.

Hana

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt