Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

Catfish - deittihuijarit

22.04.2017 22.04. klo 00:55
päättyy klo 01:55 // kesto 60 min

Mitä heille kuuluu nyt?. Kausi 2, 4/16. Pääsemme tapaamaan kaudella aiemmin nähtyjä pareja ja kuulemaan, mitä heille kuuluu nyt. Yleisö saa esittää pareille kysymyksiä. Myös Nev ja Max utelevat pareilta, missä nyt mennään. Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Arviot

 2.7
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarjan ensimmäisellä kaudella päästiin jo tutustumaan Nevin ja Maxin kanssa online deittailuun sekä kuinka he auttavat ihmisiä kohtaamaan tietokoneen ruudun takana olleen henkilön.

Toinen tuotakausi on lähes suoranaisesti jatkoa ensimmäiselle tuotantokaudelle. Koska mitään suurempia muutoksia ei ole tullut niin ei myöskään haittaa vaikka muutama jakso jäisi välistä. Jokainen jakso on erillinen tarina, joissa kerrotaan aina uudesta henkilöstä ja tämän deittikumppanista, eikä vanhojen jaksojen henkilöihin palata.

Jaksot yleensä ovat hyvin mielenkiintoisia, ja saa miettimään usein että tuollaistako internetissä oikeasti on, sekä huomaamaan kuinka sinisilmäisiä ihmiset osaavat olla. Itse olen kiintynyt sarjaan, ja suurempaa kiintymystä luo se että juontaja (Nev) on itse joutunut kokemaan nettisuhteiden pimeän puolen.

Hana

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt