Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

Catfish - deittihuijarit

21.04.2017 21.04. klo 23:55
päättyy klo 00:55 // kesto 60 min

Petollinen punapää?. Kausi 2, 16/16. Floridassa asuva Mike on rakastunut Caroline-nimiseen kaunottareen, joka asuu samassa kaupungissa hänen kanssaan. Miken epäluulo herää, kun Caroline ei ikinä suostu tapaamaan häntä eikä edes verkkokameran eteen. Caroline kertoo sairastavansa suolistosyöpää, minkä vuoksi Mike on huolissaan eikä halua luopua suhteesta. Onko Caroline oikeasti ujo ja sairastaako hän syöpää, vai onko Mikea vedätetty pahemman kerran? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Arviot

 2.7
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarjan ensimmäisellä kaudella päästiin jo tutustumaan Nevin ja Maxin kanssa online deittailuun sekä kuinka he auttavat ihmisiä kohtaamaan tietokoneen ruudun takana olleen henkilön.

Toinen tuotakausi on lähes suoranaisesti jatkoa ensimmäiselle tuotantokaudelle. Koska mitään suurempia muutoksia ei ole tullut niin ei myöskään haittaa vaikka muutama jakso jäisi välistä. Jokainen jakso on erillinen tarina, joissa kerrotaan aina uudesta henkilöstä ja tämän deittikumppanista, eikä vanhojen jaksojen henkilöihin palata.

Jaksot yleensä ovat hyvin mielenkiintoisia, ja saa miettimään usein että tuollaistako internetissä oikeasti on, sekä huomaamaan kuinka sinisilmäisiä ihmiset osaavat olla. Itse olen kiintynyt sarjaan, ja suurempaa kiintymystä luo se että juontaja (Nev) on itse joutunut kokemaan nettisuhteiden pimeän puolen.

Hana

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt