Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Borat7,3

14.09.2018 14.09. klo 17:55
päättyy klo 19:20 // kesto 85 min

Maansa hallituksen käskystä kazakstanilainen TV-journalisti Borat (Sacha Baron Cohen) matkustaa USA:han tehdäkseen reportaasin suurvallan kulttuurista ja kansasta. Tämän häpeilemättömän ennakkoluuloisen ja röyhkeän hahmon silmin näemme Amerikan yhdysvallat aivan uudella tavalla.

Arviot

 3.6
(35 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Amerikkalaisten asenteista esitti aivan vastakkaisen mielipiteen Kyösti Niemelä Helsingin Sanomien elokuva- arvioinneissa. Kuvahan osoittaa miten avoin ja ystävällinen amerikkalainen yhteiskunta on antamalla suunvuoron kaiken maailman pelleille. Tämä ystävällisyys on näiden punaviherpippurikriitikoiden mielestä osoitus amerikkalaisten tyhmyydestä. Siis tässä tapauksessa jätkä olisi pitänyt potkaista lavalta tai motata kuonoon. Jos näin sitten olisi tapahtunut, olisi se ollut esimerkki taas amerikkalaisten suvaitsemattomuudesta.

Eli teki jenkit mitä tahansa on sen näiden besserwissereiden mielestä täysin väärin. Toisen elokuvan yhteydessä hän puhuu Mc Carthyn noitavainoista, joihin yhdistyy muka amerikkalaisten aloittama kylmä sota. Voinen historiantietona kertoa, että kylmä sota alkoi toisen maailmansodan jälkeen Stalinin toimeenpanemana Berliinin saartona vaikka sen asemasta oli vasta pari vuotta aikaisemmin sovittu rauhanehdoista. Mc Carthyn toiminta oli liian yksipuolista, mutta Neuvostoliiton masinoimalla sosialismin maanalaisella edistämisellä oli todellista merkitystä. Yhdysvallat oli myös täynnä heidän sinne istuttamiaan vakoilijoita jo Manhattan projektin ajalta.

esoes

Hauska.

okin

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt