Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Avatar7,9

17.05.2018 17.05. klo 13:25
päättyy klo 16:05 // kesto 160 min

Pandora-planeetalla on konflikti, jossa alkuperäisasukkaat, Na'viernat, ottavat vastaan ihmisten kanssa, jotka haluavat käyttää planeetan luonnonvaroja. Merisotilas Jake Sully saapuu paikalle tekoruumiissa soluttatuakseen Na'viernaan.

Arviot

 3.7
(74 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Muistan hyvin kun näin Avatarin ensimmäisen kerran. Olin äärimmäisen skeptinen joutuani todistamaan hypekoneiston pauhausta ja sitä mainostusta kuinka elokuva putsaa pöydän Oscareissa. Leffan koettuani en pitänyt sitä edelleenkään Parhaan elokuvan -Oscarin arvoisena, mutta se kieltämättä onnistui hyödyntämään megaluokan budjettinsa erinomaisesti tuottaen sensaatiomaisen elokuvaelämyksen ja vei elokuvantekoa eteenpäin. Herättipä se samalla 3D-buuminkin jälleen eloon. Leffa kestää kunnioitettavat 162 minuuttia, mutta se ei muodostu pitkäveteiseksi, koska leffa yksinkertaisesti sisältää niin paljon. Olkoonkin, että lopulta kaiken teknisen loiston takaa löytyy hieman turhan yksinkertainen ja kaavamainen juoni, vieläpä peittelemättömällä ekoviestillä varustettuna. Tarina on nähty monta kertaa eri muodoissa, esimerkiksi Tanssii susien kanssa on hyvin samankaltainen tarinan runkonsa puolesta. Aika monelle elokuva kuitenkin oli hienoimpia kokemuksia vuosikausiin, toisille se taas oli vain teknologiapornoa. Jos leffa on vielä näkemättä, niin todellakin kannattaa ottaa hyvä asento ja katsoa se rauhassa. Elokuva on eittämättä parhaimmillaan ensimmäisellä katselukerralla.

HerraPorkkana

Kaikki kohdallaan tässä elokuvassa tarina mukaan lukien 5/5! Ei vain voi ymmärtää joidenkin negatiivisia kommentteja. Jos tämä on mielestäsi sisällötön niin tuskin edes ymmärrät termin "Avatar" sisältöä, kannattaa googlata. Ihan vinkkina Jeesus Kristus ja Buddha olivat tälläisiä.

Vasudeva

Todella kaunis elokuva visuaallisesti, siis 3d:nä teatterissa. Juoni omaperäinen, kliseitä kuitenkin riittää. Kyllä tämä kannattaa katsastaa.

ulppi

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt