Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Apollo 137,6

16.09.2018 16.09. klo 00:00
päättyy klo 02:15 // kesto 135 min

Eletään vuotta 1970, ja amerikkalaiset lähettävät avaruusalus Apollo 13:n ja kolme astronauttia rutiinikeikalle kuuhun. 300 000 kilometrin päässä maasta yksi happisäiliöistä räjähtää ja katastrofista näyttää tulevan tosiasia. Kolmen päivän ajan NASAn avaruuslennonjohto tekee intensiivisesti töitä saadakseen astronautit kotiin yhtenä kappaleena.

Arviot

 3.8
(46 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jenkit ei ole ikinä käynyt kuun pinnalla eivätkä muutkaan. Van Allenin säteilykenttä on niin voimakas että jotta ihminen selviäisi sen läpimenosta hänen ympärillään tulisi olla noin 1 metri lyijyä mutta nämähän paahteli sinne folio mopedeillaan. Jenkit on patologisia valehtelijoita koko paskalandia. He eivät koskaan käyneet edes kuunpinnalla. Elokuvat jossa ne hyppelee kuunpinnalla ohjasi ja kuvasi Stanley Kubrick. Ne tehtyään hän ei ole astunut USA:n kamaralle kertaakaan, eikä astu omien sanojensa mukaan. Onko outoa että viimeisen kerran kun ihminen Nasan valheiden mukaan kävi kuun pinnalla tapahtui vuonna 1972 ? Se oli vain kylmän sodan propagandaa.

Kelvins

Avaruus leffat on aina OK, varsinkin perjantaisin. Jaa mutta Herkule Poirot vaatii keskittymistä täysillä..

Leiska

"Saakaa tämä pyörä filtteri sopimaan tähän nelikulmaiseen reikään käyttämällä näitä!" Tai toisinpäin. Jäi mieleen.

Torschen

Aluksen ylipaineventtiili kyrvähtää hernesoppapäivänä ja yksi miehistönjäsenistä menettää tajuntansa ja toinen kuulonsa, kaiken lisäksi vessapaperi on loppumassa... Houston we have problem

Penator

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt