Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

12 apinaa8,0 ● TOP 250: 248.

10.11.2018 10.11. klo 21:00
päättyy klo 23:50 // kesto 170 min

(Twelve Monkeys, sci-fi/trilleri, USA, 1995) Virus on tappanut valtaosan ihmiskunnasta. Vanki James Cole lähetetään ajassa taaksepäin selvittämään tuhon syytä, mutta hän joutuu väärään aikaan ja paikkaan. 125 min. Ohjaus: Terry Gilliam. Pääosissa: Brad Pitt, Bruce Willis, Christopher Plummer, David Morse, Lisa Gay Hamilton, Madeleine Stowe.

Arviot

 4.1
(48 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Taas uusitaan.

Viisas

Täyttä kuraa. Harvoin tuo joukko näin huonoon leffaan on saatu.

MRJoker

Tämä on sellainen elokuva johonka ei kannata mennä aivot narikassa. Leffa on nopeatempoinen ja vaikeatajuinen. Jossain vaiheessa elokuva saattaa vaikuttaa yliammutulta ja tunnelmaltaan hilpeämmältä kuin sen pitäisi olla. Mutta keskiosaa lukuun ottamatta leffa on vaikuttava ja omperäinen.

Juoneltaan elokuva on innovatiivinen ja kekseliäs. Tapahtumapaikkoja käytetään hienosti hyväksi ja tulevaisuus näyttää pelottavan karulta. Kuvaus on mielipuolisen taiteellista, mitä itse elokuvakin on, joten se sopii tunnelmaan. Huonoa puolta elokuvalle tulee sen valaistuksesta, joka välillä vaikuttaa keinotekoiselta tai hämärältä.

Mutta elokuva onneksi loistaa näyttelypuolelta. Brad Pitt vetäisee uransa roolin sekopäisenä Jeffreynä joka samalla viihdyttää että pelottaa katsojaa. Bruce Willis irtautuu omasta badass toimintasankarin roolista ja antaa kaikkensa omalle monipuoliselle että syvälliselle hahmollensa.

Sanoisin että tasapainotus ja tuotano virheistä huolimatta elokuva on viihdyttävä, mutta ilman ajattelua ja pohdintaa elokuva on yhtä tyhjän kanssa.

Darth Knight

En kyl ymmärrä mite tästä leffasta saa loistavan.. on sen verran sekavaa menoa tosin pääosannäyttelijä on loistavaa tasoa kaikin puolin.

Junik84

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt